„Balansiran dan mame“

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Šta za vas znači balansiran dan?“ – ovim pitanjem smo započele radionicu u nedelju, u organizaciji Centra za mame.

Mogli su da se čuju razni odgovori. I svaki je bio baš pravi. Svi smo individue za sebe. Neko je želeo da dobije savete kako da bolje organizuje dnevne obaveze, neko kako da izdvoji vreme za sebe, ali smo se dosta zadržale i na temi griže savesti.

Pričale smo o tome kakva je, po nama, idealna majka, a svaka za sebe je, dobila pitanje za razmišljanje – kako procenjujem sebe kao majku?

Sve u svemu, bilo nam je prijatno. Radionicu smo zaokružile vođenom vizuelizacijom „Spokoj“, kako bismo opuštene krenule u dalje obaveze.

Deo atmosfere možete da vidite na fotografijama.

A evo i jednog razvojnog zadatka ( u smislu ličnog rasta i razvoja), za sve mame, koje nisu bile u prilici da dođu, a raspoložene su da rade na sebi: Zapišite jednu svoju vrlinu kao majke i jednu osobinu na kojoj smatrate da treba još da poradite.

Podsećanje na vrlinu, daće vam krila u svakodnevnim aktivnostima. Osvešćivanje nečega na čemu još treba da radite, je  pravi put da krenete to da menjate i budete zadovoljnije sobom.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width_row=“true“ padding_left=“100″][vc_column][vc_media_grid element_width=“2″ grid_id=“vc_gid:1480005916624-060d25ac-fb08-8″ include=“1792,1794,1793,1791,1785″][/vc_column][/vc_row]

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top